woensdag 22 augustus 2012

Life goes on ...

Soms gebeuren er dingen die ervoor zorgen dat het leven er plots helemaal anders uitziet. Ook bij ons is dat zo.  Daarom lag de blog een jaar lang stil. Het laatste berichtje dateert inderdaad al van juni 2011. Daarna hadden Kleine Frutsel en ik het te druk met het bouwen van een nieuw nestje, met het wennen aan een paar grote veranderingen. In september startte ze ook op een nieuwe school, gelukkig met succes ! Ze heeft er een prachtig laatste kleuterjaar op zitten. Madam Frutsel kwam ondertussen ook weer op haar plooi en we vonden nieuwe gewoontes, ontwikkelden nieuwe routines, leerden nieuwe mensen kennen en genoten van alle fijne familieleden en vrienden, die ons al die tijd als een warm deken bleven omhullen. 
En toen kwam de zomer van 2012. Kleine Frutsel voelt zich nu thuis in haar twee huisjes, eentje bij mama en eentje bij papa. Vier seizoenen passeerden, verdriet waait langzaam weg en de zon brengt nieuwe energie.   En plots voel ik dat het tijd wordt om de blog nieuw leven in te blazen. Dus wie weet verschijnt hier weer af en toe een berichtje ... you just never know :-)

4 opmerkingen:

  1. Dat is een grote zucht van opluchting waard... Welcome back madam frutsel! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind ik leuk! We kijken uit naar je nieuwe schrijfsels. En naar foto's van kleine Frutsel die waarschijnlijk al lang zo klein niet meer is. Het ga je goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom terug !! We kijken nu al uit naar nieuwe verhalen.

    BeantwoordenVerwijderen