vrijdag 5 maart 2010

Ontspan !

Echt, hier moet u eens naartoe. Serieus.
Allé ja, 't is te zeggen, als u van in de Westvlaanders bent natuurlijk, anders is het wel een beetje ver. En eigenlijk kun je zoiets wel in elke stad vinden, vermoed ik.
Maar terug naar de hoofdzaak : dit moet u eens doen ! Men hure dat spel af (lekker privé, dus je moet je van niemand iets aantrekken), men trekke den badjas aan en men geniet. Zo simpel is het. Wij hebben ondertussen een soort routine, een vaste volgorde van douchen-voetjes warmen-turksstoombad-douchen-relaxen-voetjes-warmen-sauna-douchen-engazomaardoor. Er staat ook altijd een fruitbord en vers geperst sap te wachten. Om daarna àltijd af te sluiten met 20 minuten in het massage-bad, zo'n beetje het summum van ontspanning. Vergis je niet, 't is niet te vergelijken met zo'n brubbeltoestand in een tropisch zwembaddinges. Daar zit je toch maar met 20 tegelijk in mekaars sop te brubbelen en te hopen dat die rare neffenst jou toch niet te dicht komt gebrubbeld. En op één of andere manier krijg ik daar altijd buikpijn van. Enfin, 't is dus van een gans andere orde ! Twee individuele baden naast elkaar (zie foto), proper en alles, die zich vullen en dan aan een speciaal programma beginnen waar je spieren meteen grote fan van worden. 't Is alleen spijtig dat je jezelf dan niet sebiet naar je zetel kan beamen, zo in ultra-ontspannen toestand. Maar daar maakt Scotty ooit wel eens werk van. Intussentijd genieten wij bijna maandelijks, een echte aanrader !!

1 opmerking:

  1. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Matje, ongelooflijk goeie tip waar ik binnenkort eens werk van ga maken. Maarre ik heb mijn eigen knusse adresje dat wel wat lijkt op het jouwe.
    Sauna Savu = overheerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen