woensdag 21 juli 2010

Terug

We zijn weer terug ! Terug van 10 dagen weggeweest, eventjes weg uit alle dagdagelijkse dingen. Gaan ontspannen ergens op het Franse platteland. En het was alweer heerlijk ... la douce France heeft ons werkelijk nog nooit teleurgesteld ! We hebben ondertussen al een flink aantal departementen bezocht (we proberen om elke keer naar een ander departement te gaan) en de variaties in het landschap zijn eindeloos. Deze keer hadden we een huis gehuurd in de Lot-et-Garonne, een hele groene wijnstreek. Het werd een rustige week : lekker lang slapen (Kleine Frutsel deed mee, hoera !), in de voormiddag een uitstapje links en rechts, lekker eten en in de latere namiddag ontspannen aan het zwembad. Want we hadden een privé-zwembad in de tuin en dat is écht voor herhaling vatbaar ! Het was muisstil als wij dat wilden (want nergens buren te zien), als Kleine Frutsel sliep bijvoorbeeld. En we konden ongegeneerd brullen van de pret aan het zwembad, zonder daarmee andere mensen te storen. Héérlijk !
De zwemkunsten van Kleine Frutsel evolueerden trouwens zienderogen. De eerste dag was ze heel bang en kleefde ze constant aan ons vast in het water. Amper een uurtje later kreeg ze zelfvertrouwen en de rest van de week ging ze zelf in en uit het water, dreef ze lekker rond op buik en rug en trappelde ze het hele bad rond, hondjes-slags-gewijs. Alweer een stap vooruit !
En zei ik al dat we lekker gegeten hebben ? :-) Daar zijn we heel goed in, in dat eten :-) En gelezen dat ik heb, maar daarover een andere keer meer.
't Was fijn !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten