woensdag 11 mei 2011

Kikker


Jaja, daar verschiet u van hé, een heus en waarachtig postje ! :-) Maar de eerste dagen na de goede voornemens zijn altijd de gemakkelijkste natuurlijk.
De allereerste musical van Kleine Frutsel, die stond vandaag op 't programma ! We gingen in de Stadsschouwburg kijken naar Kikker. Ze stond om half zeven al te springen naast de echtelijke bedsponde, "we moeten vandaag naar een show mama !". Er waren rond 14 uur ook wat krampen, omdat ze het zo spannend vond ... Maar ze heeft genoten ! Ze was onder de indruk van de prachtige zaal en ze neep m'n hand plat toen het licht uitging. Helemaal volgens het boekje dus :-))
De musical zelf zat boordevol herkenbaars uit het dagdagelijkse kleuterleven : allerlei angsten, truuken om niet te moeten slapen, nieuwe vriendjes, beestjes en veel bewegingen en kleureffecten. Schoon en voor herhaling vatbaar ! En ze kan dus een uur aan een stuk zoiets volgen, ook interessant om te weten (al had ze wel vierenveertig keer enorme dorst). Next op het programma : de cinema ! Niet voor subiet hé, maar gelieve mij te verwittigen bij de volgende aanrader voor een vier-en-een-half-jarige kleuter, dankuwel !

2 opmerkingen:

  1. Oh man, wat kijk ik ernaar uit om zo'n dingen te gaan doen met mijn kroezels! Moet echt leuk geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij gingen ook ooit naar Kikker kijken en ze vonden het ook beiden heel mooi. Het leuke aan de kindervoorstellingen is dat ze niet zo lang duren als volwassenenvoorstellingen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen