woensdag 4 november 2009

Frutsel-specialisten




Ik kreeg deze prachtige plaid van Lieve Vriendin, als vriendschapscadeautje, super hé ! En ik had het eigenlijk ook een beetje aan deze blog te danken, jaja, waar het bloggen allemaal niet toe bijdraagt ! :-)
Even uitleggen : via mijn blogroll was ze ook eens gaan rondwandelen in de bloggers-wereld en sindsdien vergapen we ons samen aan de mooie creaties, die her en der uit naaimachines getoverd worden (want naaien is weer volledig in, voor wie 't nog niet wist). Zo werden we o.a. allebei verliefd op het astronautenkleedje van Meisjesmama. Lieve Vriendin werkt op wandelafstand van een ander frutsel-paradijs, Quartier Bricolé (gaat dat zien !) en op een schone dag lag deze plaid in de etalage, gemaakt van datzelfde schitterende astronautenstofje. Dat deed haar dus aan mij denken. En aan goeie tijden. Hà, dacht ze zo bij zichzelf, tijd voor een vriendschapscadeautje ! En sindsdien ben ik dus de trotse eigenaar van dit prachtding. Dankuwel Lieve Vriendin !
Een mens zou echt bijna zin krijgen om op naaicursus te gaan. Echt waar, als ik zie wat die handige dames allemaal in elkaar frutselen voor hun dochters (en zonen), kom ik serieus in de verleiding. Maar dan zou ik tijdens de koude winteravonden 's avonds het huis uit moeten en al. Ik zal er nog maar eens heel diep over nadenken. Een paar maanden. En dan zien we wel weer. Ondertussen vergaap ik me nog een beetje aan al het moois van anderen !

3 opmerkingen:

  1. Lieve Vriendin10 nov 2009, 10:04:00

    Heel graag gedaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige plaid. En wat een lieve vriendin om jou daar zomaar mee te verwennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ge moogt gerust zijn dat het een hele lieve is !! :-))

    BeantwoordenVerwijderen